Masažer za stopala

Masažer za stopala

16,60 €

Idealan za revitalizaciju cijelog tijela, ovaj masažer za stopala pratit će vaše trenutke opuštanja. 

Više detalja

Drveni masažer za stopala tipa valjka. 

Tehnički podaci:

  • materijal: drvo
  • dimenzije: ukupna dužina 27,2 cm, ukupna širina 17,6 cm, ukupna visina: 4,8 cm
  • 2x5 pričvršćeni valjci.

10 masažnih pokretnih valjaka koji nježno masiraju cijela stopala, poboljšavaju cirkulaciju i dovode vas u stanje opuštanja.

Sprava je izrađena od prirodnog drva za masažu stopala i akupresuru. Savršeno utječe na receptore koji se nalaze na stopalima, utječe na cjelokupno poboljšanje zdravlja.

Izvrsno poboljšava cirkulaciju krvi u stopalima  i tako ima odličan učinak na funkcioniranje cijelog tijela.

Veličina masažera i upotreba dvostrukih redova s ​​valjcima omogućuju masažu oba stopala istovremeno.

Korištenje masažera za stopala:

Postavite masažer tako da vam peta bude u kontaktu s nazubljenim valjkom. Primijenite veći ili manji pritisak pri izvođenju pokreta, ovisno o vašoj osjetljivosti. 

 Masirajte cijela stopala naprijed-natrag na 4 valjka s grebenom. Ponovite pokret 10 puta.  Masirajte vanjsku stranu stopala naprijed-natrag na 4 izbočena valjka, inzistirajući na području ispod malog prsta.  Nazubljenim valjkom masirajte pete pokretima naprijed-natrag. Ponovite pokret 5 puta.
 
 Na posljednja dva izbočena valjka nježno masirajte ravninu stopala ispod prstiju i šupljinu ispod ravnine stopala. Ponovite pokret 5 puta.  Okrenite masažer i nazubljenim valjkom nježno masirajte nožne prste naprijed-nazad. Ponovite pokret 5 puta. 

Masažer za stopala može se koristiti i za refleksoterapiju , koja se svrstava u nekonvencionalnu medicinsku metodu liječenja raznih bolesti pritiskom na odgovarajuće točke na stopalima. Receptori su povezani s određenim organima i dijelovima tijela, a njihova masaža dovodi do poboljšanja njihovog rada ili smanjenja boli.

 

Akupresurni masažer stopala  stimulira energetske točke u tabanima, poboljšavajući protok energije za bolju ravnotežu i harmoniju u tijelu. U akupresuri, primjenom pritiska na energetske točke poboljšava se rad organa i ublažava bol.

 

Njegov zakrivljeni oblik savršeno odgovara zakrivljenosti vaših stopala za savršeno prianjanje tijekom masaža. Sastoji se od 10 valjaka posvećenih svakom vašem stopalu za savršenu udobnost. Svaki je valjak oblikovan i izbrazdan kako bi optimalno stimulirao refleksne zone luka stopala. Završni valjak sastavljen od poliranih drvenih igla promovira i pojačava masažu pete. Njegova uredna i kvalitativna završna obrada u poliranom drvu osigurava savršenu udobnost korisnika.

30 ostali proizvodi u istoj kategoriji:

Prethodni
Slijedeći