Plaćanje i dostava

PLAĆANJE:

 

Cijene proizvoda istaknute na Internet stranicama, reklamama i u katalozima su izražene u kunama i eurima (Fiksni tečaj konverzije: 7,53450). U cijene je uključen PDV. U cijene proizvoda nisu uključeni troškovi dostave. Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe i/ili plaćanja i mogu se promijeniti bez prethodne najave.

 

Naručene proizvode plaćate dostavljaču po preuzimanju, odnosno dostavi robe na Vašu adresu, uvećane za troškove dostave.

 

Plaćanje pouzećem
Za odabrano plaćanje pouzećem u našoj internet trgovini, plaćanje možete izvršiti dostavljaču po primitku pošiljke koju šaljemo nakon što zaprimimo Vašu narudžbu.

 

Bezgotovinsko (virmansko) plaćanje
Za odabrano bezgotovinsko plaćanje u našoj internet trgovini, plaćanje možete izvršiti po predračunu, koji šaljemo nakon što zaprimimo vašu narudžbu.

 

Plaćanje kreditnim karticama
U Lamon web trgovini moguće je plaćanje sljedećim kreditnim karticama:

- Plaćanje putem PayPal-a
Kartice teretimo tek nakon provjere!

 

Kupovina na prodajnim mjestima
- Gotovinsko plaćanje

 

- Kreditne i debitne kartice

 

Na našem prodajnom mjestu primamo sljedeće kartice:
 Diners Club, Maestro, MasterCard, VISA, VISA Electron

 

- Nakon što ste ispunili narudžbu, dobiti ćete potvrdu putem e-maila sa svim detaljima Vaše narudžbe.

 

 

 

DOSTAVA:

 

Sve pošiljke se šalju kurirskom službom Overseas Express i GLS ( osim na pojedine otoke gdje se pošiljke šalju poštom). Iznimno, ili po nalogu kupca paket se može isporučiti poštom. Kod plaćanja pouzećem (gotovinom) Hrvatska pošta dodatno naplaćuje naknadu u visini srazmjerno otkupnom iznosu a minimalno 0,66 / 5 kn. Naručena roba zapakirana je u odgovarajuće kartonske kutije ili kuverte.

 

Za proizvode koje imamo na zalihama vrijedi uobičajeni rok isporuke od 2-10 dana. Ako Vam zbog neplaniranih okolnosti naručeni proizvod ne možemo isporučiti u navedenom vremenu osobno ćemo Vas kontaktirati koristeći kontakt podatke koje ste naveli pri naručivanju.

 

Naručene proizvode plaćate prilikom preuzimanja paketa dostavljaču Overseas Expressa, GLS-a ili pošte.

 

Troškovi dostave dodaju se vašoj narudžbi i oni se jasno vide u potrošačkoj košarici i na računu. Za pakete do 5 kg zaračunava se trošak dostave 5,5 / 41,44 kn a za pakete preko 5 kg iznosi 7,3 / 55,00 kn.

 

Ukoliko prilikom isporuke nikoga nema kod kuće dostavljač će vam ostaviti poruku o načinu preuzimanja paketa. U slučaju da vam nakon 7-10 dana od naručivanja robe dostavljači Overseas Expressa ili GLS-a ne isporuče paket niti ostave obavijest, molimo da nas informirate o tome na tel.: 051 377 470 kako bismo mogli istražiti zašto paket nije isporučen.