O nama

                                                       VIZIJA

    Stvaramo prirodne i učinkovite proizvode vrhunske kvalitete.

 

                                                      MISIJA

   Dobrim proizvodima podariti ljudima osjećaj ispunjenosti i zadovoljstva.

 

Temeljito se posvećujemo stvaranju osobitog, drugačijeg asortimana proizvoda. Pronalazimo i stvaramo najbolje iz svijeta zdravlja, ljepote i unapređenja kvalitete života. Priroda i prirodni proizvodi to je ono što nas nadahnjuje i stoga je naša misija  približiti prirodu našim potrošačima kroz kvalitetne i što prirodnije proizvode.

 

                                                      CILJ

   Vodimo uspješnu tvrtku čiji je glavni zadatak izgradnja odnosa s kupcima bazirana na povjerenju. Cilj nam je kontinuirano razvijati segment maloprodaje, te biti važan i pouzdan partner našim veleprodajnim kupcima. Povećavati udio vlastite proizvodnje u ukupnom asortimanu, vješto koristiti marketing i po tome se razlikovati.

 

                                                      POSVEĆENOST

  Dugogodišnje iskustvo i kontakt s kupcima omogućio nam je da prepoznamo stvarne potrebe i stvorimo proizvode sukladno željama i potrebama naših kupaca. Pri tome smo ljestvicu kvalitete proizvoda podigli vrlo visoko, jer na toj temi ne pravimo kompromise. Potpuno se posvećujemo stalnoj brizi za interese kupaca. Uslužnost, strpljenje, jezgrovito informiranje  i spremnost na pomoć glavne su odlike naših djelatnika, i u tome ćemo se uvijek truditi biti još bolji.

 

 

                                                     Nekoliko riječi o nama:

  LAMON d.o.o. utemeljeno je 1990 godine. Tijekom godina djelatnost tvrtke se profilirala i danas smo prepoznatljivi kao proizvođači kozmetičkih proizvoda i dodataka prehrani pod brand nazivom - LAMON. Više o samim proizvodima možete saznati i putem tv spotova koji se mogu pogledati na ovim internetskim stranicama, kao i na određenim tv postajama.  Odlučili smo proširiti se i na ovakav vid marketinga iz razloga što na taj način možemo kupcima bolje i slikovitije približiti i predstaviti naše proizvode. Naš stručno osposobljeni tim suradnika ljubazno i strpljivo će primiti vaše narudžbe, te vam dati potrebna objašnjenja i odgovoriti na pitanja vezana uz proizvode, načine plaćanja, isporuku i sl.

 

   Pored proizvoda iz vlastite proizvodnje, odnosno proizvoda koji se propagiraju na televiziji, LAMON d.o.o. u svojoj ponudi ima i širu paletu proizvoda s posebnim osvrtom na zdravlje, ljepotu i unapređenje kvalitete života. Svi proizvodi se mogu vidjeti i kupiti u trgovini u Rijeci na adresi: Matije Gupca 17a

 

      Uz maloprodajni vid distribucije razvijamo i veleprodaju. Stoga ukoliko imate pitanja ili želite neki vid suradnje slobodno nam se obratite s povjerenjem.

 

Nešto detaljnije i šire opisana ponuda proizvoda može se vidjeti na ovim internetskim stranicama kao i u LAMON katalogu proizvoda.

 

  

 

   Zahvaljujemo se svim potrošačima i našim partnerima na ukazanom povjerenju, a mi ćemo i dalje stvarati i tražiti za Vas dobre i interesantne proizvode koji će vam život učiniti ugodnijim i ljepšim.

 

  

 

   

 

 

 

 

Lamon d.o.o. za trgovinu i proizvodnju  

Sjedište: Franje Račkog 22, Trgovina 2: Matije Gupca 17a, HR-51000 Rijeka

Proizvodnja: Slaviše Vajnera Čiče 5A

HR - 51000 Rijeka, tel: +385/51 377470

Upisano u Trgovački sud u Rijeci

MBS: 040054106  Tt-95/13364-2;  97/2645-5;  09/2768-5; 14/2446-2; 20/5023-2; 21/1036-5

Temeljni kapital društva: 18.000,00 (osamnaest tisuća) kn, uplaćen u cijelosti

OIB: 62133446685,   IBAN:  HR1224840081101453854 Raiffeisen bank

Član uprave: Daniel Lamon