Piling ovalna spužva

Piling ovalna spužva

4,20 €

Spužva od 100% prirodnih biljnih vlakana koja pruža svilenkastu kožu svaki dan. Mekana i učinkovita, uklanja mrtve stanice, potiče cirkulaciju krvi, oksigenira kožu, poboljšava elastičnost, priprema kožu za depilaciju i olakšava uklanjanje celulita. Ručno izrađena u Egiptu, ova spužva bit će vaša tajna "meke kože"! 

Više detalja

Ova ovalna spužva za piling tradicionalno se koristi u Aziji i Africi za piling, pročišćavanje teksture kože, poticanje cirkulacije krvi i borbu protiv narančine kože, uklanjanje mrtve kože i nečistoća i vraćanje sjaja koži. Može se koristiti samostalno, sa sapunom ili s gelom za tuširanje, uvijek prakticirajući nježne kružne pokrete na koži. 

Ova spužva se može koristiti svakodnevno na najgrubljim dijelovima tijela kao što su laktovi, koljena, stopala. Za osjetljivija područja ovu spužvicu najbolje je koristiti jednom tjedno kako se koža ne bi isušila. Ne zaboravite dobro navlažiti kožu nakon svake uporabe. 

Kako biste optimizirali učinkovitost ove lufa spužvice za piling, radite nježne kružne pokrete dok je koristite. Počnite s pokretima od dna prema vrhu tijela zatim idite malo po malo do nogu pa do trbuha. Za optimalne rezultate slijedite dolje navedeni protokol masaže za svako područje tijela:

Pokreti prema dolje na vratu Konjac spužva ovalnog vrata Konjac horizontalni pokreti na bradi

Spužvom za piling kružnim pokretima prijeđite preko peta.

Podignite spužvu za piling na stražnjoj strani noge počevši od stopala prema vrhu bedra, kružnim pokretima, kako biste potaknuli cirkulaciju krvi i limfe.

Prijeđite spužvom za piling preko koljena, praveći pokrete u obliku osmice.

Konjac spužvica za uklanjanje šminke za usne Ide naprijed-natrag po nosu s Konjac spužvicom Koristite Konjac spužvu na čelu
Spužvom za piling kružnim pokretima prijeđite preko bokova i stražnjice kako biste smanjili izgled narančine kore. Kružnim pokretima prijeđite spužvom od zapešća prema ramenima, naglašavajući laktove. Prijeđite spužvom za piling preko vrata i gornjeg dijela leđa, praveći male krugove.
ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE

Kako biste produžili vijek trajanja svoje spužve za piling, isperite je nakon svake uporabe i zatim osušite na zraku u prozračenoj prostoriji. 

30 ostali proizvodi u istoj kategoriji:

Prethodni
Slijedeći