Epsom sol 500 g

Epsom sol 500 g

4,80 €

Epsom sol koristi se u toplicama i institutima zbog bogatstva raspoloživog magnezija, poznatog po svojim opuštajućim učincima. Koristi se za pripremu remineralizirajućih soli za kupanje, losiona ili pilinga.

Više detalja

Epsom sol koristi se za pripremu remineralizirajućih kupki, losiona ili pilinga. Potiče opuštanje mišića zahvaljujući sadržaju magnezija. Pomaže u ublažavanju boli, ukočenosti i napetosti. Veličina njegovih zrnaca daje nježno stimulirajuću snagu pilinga za tijelo.
Opuštajuće kupke za tijelo : nakon kupanja isperite tijelo čistom vodom
Tretmani pilinga nakon tuširanja : masirajte još vlažnu kožu preparatom sve dok pod prstima više ne budete osjećali šljunak. Isperite čistom vodom i osušite. Zatim nanesite mlijeko ili ulje za tijelo.

Recept za „magnezijevo ljekovito ulje“:

  •          3 jušne žlice soli
  •          7 jušnih žlica vode

Vodu i sol staviti u boci i protresti dok se sol ne rastopi. Ova mješavina idealna je za masažu bolnih mišića i zglobova.

 

Recept za piling za tijelo:

  •          80 g soli
  •          30 ml biljnog ulja lješnjaka ili makadamije*
  •          20 kapi eteričnog ulja*

Sve sastojke zajedno pomiješati i koristiti kao piling za tijelo. Nanesite na tijelo kružnim masažama uz pomoć rukavice za piling i zatim isperite čistom vodom.

 

*Eterično ulje Atlantskog i Virđinijskog cedra potiču drenažu i mikrocirkulaciju i imaju povoljan učinak na nakupine celulita

 

*Biljna ulja Lješnjaka i Makadamije brzo prodiru u kožu i dubinski ju štite, hrane i obnavljaju. Ne ostavljaju masni sloj na koži.

30 ostali proizvodi u istoj kategoriji:

Prethodni
Slijedeći