Silverex MEDIUM četkica za zube

Silverex MEDIUM četkica za zube

4,30 €

Silverex inovativne četkice za zube sa srebrom posebno su dizajnirane za detaljno čišćenje i poliranje zubi bez iritiranja desni.

Više detalja

  • Silverex inovativne četkice za zube sa srebrom posebno su dizajnirane za detaljno čišćenje i poliranje zubi bez iritiranja desni.
  • Pametno dizajnirana Silverex četkica za zube koristi jedinstveni dvostruki sistem vlakna koji doseže teško dostupna mjesta, imitirajući zubni konac. Također čisti ostatke hrane koji uzrokuju karijes i gingivitis, polirajući pritom cijelu površinu zuba, čineći zube bjeljim i sjajnijim na siguran način bez opasnosti od ozljede desni.
  • Dvostruki sistem vlakana čisti i uklanja plak sa zubne površine. Za razliku od običnih četkica, jedinstvena dvostruka vlakna imaju povećanu sposobnost dosezanja u sva područja zuba, uključujući i najuža područja između zuba.
    Kratka vlakna prilagođena su otklanjanju mrlja, plaka, kamenca, ostataka hrane, čišćenju i poliranju cijele površine zuba, čineći zube bijeljim i sjajnijim. Nježna i meka vlakna nježno i temeljito čiste rub desni, bez opasnosti za ozljede i oštećenja desni.
  • Pogodno i za osobe s osjetljivim zubnim mesom i paradentozom te osobe koje koriste ortodontski aparat.

30 ostali proizvodi u istoj kategoriji:

Prethodni
Slijedeći