Serum protiv opadanja kose 50 ml

Serum protiv opadanja kose 50 ml

14,50 € / 109.25 kn

Serum je pogodan za sve tipove vlasišta. Preporučuje se za sprječavanje gubitka kose: kroničnog, hormonalnog ili povezanog s vanjskim čimbenicima (stres, okoliš). Pogodan je za osobe koje pate od sezonskog gubitka kose. Također je učinkovit u prevenciji gubitka kose nakon poroda. Može se koristiti na obojenoj ili izbijeljenoj kosi.

Više detalja

Koncentrirani serum za kosu sastavljen od sinergije učinkovitih aktivnih sastojaka za gustoću i jačanje kose od korijena. Njegov koktel aktivnih sastojaka s dokazanom učinkovitošću usmjeren je na ponovno uspostavljanje ravnoteže životnog ciklusa kose produljenjem faze rasta i promicanjem učvršćivanja kose za gušću, jaču i otporniju kosu. Ovaj serum protiv gubitka kose idealan je kako u slučajevima kroničnog gubitka kose, odnosno androgene alopecije, tako i za usporavanje povremenog gubitka kose uzrokovanog stresom, nedostatkom prehrane, promjenama godišnjih doba, trudnoćom ili hormonskim poremećajima. Njegova lagana tekstura koja se ne ispire brzo prodire u vlasište bez ostavljanja masnog ili ljepljivog sloja. Bez mirisa i bez alergena, ovaj serum njeguje vlasište i prikladan je za sve tipove kose. 

Svojstva:

 • Stimulira rast kose u korijenu.
 • Ponovno uravnotežuje životni ciklus kose produžujući fazu rasta (anagenu fazu) postojeće kose
 • Poboljšava formiranje kose osiguravanjem većeg broja keratinocita. Rezultat: kosa je duža, gušća i jača.
 • Pospješuje učvršćivanje folikula dlake stimulirajući sintezu adhezijskih molekula (laminin 5 i kolagen IV) za jaču kosu.
 • Pospješuje ponovni rast kose kroz bolju regeneraciju folikula dlake.
 • Kao rezultat kosa postaje gušća i jača.
 • Smanjuje proizvodnju DHT -a (dihidrotestosterona), glavnog čimbenika odgovornog za gubitak kose.
 • Bori se protiv povremenog ispadanja kose zbog stresa, loše prehrane, promjena godišnjih doba, hormonalnih promjena i sl.

Sinergija moćnih aktivnih sastojaka:

 1.        Ekstrakt crvene djeteline i kompleks peptida

Biochanin A: ekstrahiran iz crvene djeteline (Trifolium pratense), biochanin A je biljni flavonoid sa snažnim učincima. Učinkovit je inhibitor aktivnosti 5-α-reduktaze, čime se smanjuje transformacija testosterona u DHT (dihidrotestosteron), hormon odgovoran za androgenu alopeciju.

Acetil tetrapeptid-3: Biomimetički peptid od 4 aminokiseline koji stimulira rekonstituciju folikula dlake. Ovaj peptid će povećati veličinu folikula dlake za bolje učvršćivanje vlasi i veću vitalnost.

Ovaj kompleks također smanjuje mikroupalu folikula dlake izazvanu stresom, klimatskim promjenama i sl.

 1.        Ekstrakt graška

Ovaj organski ekstrakt klica graška bogat je važnim fitonutrijentima za ponovno uspostavljanje ravnoteže životnog ciklusa kose. Ponovno aktivira dermalnu papilu u podnožju folikula dlake, kako bi pokrenuo rast nove kose.

Reaktivirajući rast kose, ovaj prirodni ekstrakt graška pomaže kosi zadržati svoju izvornu gustoću i debljinu.

 1.        Biotinoil tripeptid-1

Kombinacija između biotina (vitamina B8, također poznatog kao vitamin H) neophodnog za zdravlje i vitalnost kose i GHK peptida sa svojstvima jačanja folikula dlake. Ovaj peptid odgađa fazu zrelosti i gubitka kose (telogena faza), poboljšava strukturu i pričvršćivanje folikula dlake kako bi spriječio gubitak kose i učinio je jačom i otpornijom.

 1.        pantenol 

Pantenol ili provitamin B5 esencijalni je vitamin za ljepotu kose. Ova priznata djelatna tvar sudjeluje u formiranju i regeneraciji kose. Također ima umirujuća svojstva, smiruje osjećaj nelagode i svrbež vlasišta.

 

Kako nanijeti serum?

 •          Češljem ili prstima razdijelite kosu na 4-6 pramenova i nanesite nekoliko kapi seruma izravno na cijelo vlasište.
 •          Masirajte kružnim pokretima, nekoliko minuta, cijelo vlasište do potpunog upijanja seruma.
 •          Nanesite jednu do dvije pipete na cijelo suho vlasište jednom dnevno, ujutro ili navečer. Ne ispirati. Provedite kuru od 3 mjeseca kako biste optimizirali učinkovitost ovog seruma.

 

Sastojci:

Aqua , Salix Nigra Bark Extract ( ekstrakt crne vrbe) , butilen glikol (ovlaživač biljnog porijekla), izomalt (ovlaživač iz šećerne repe), glicerin (ovlaživač), Pisum Sativum Sprout Extract (ekstrakt izdanaka graška), pantenol (provitamin B5), Acetil Tetrapeptid-3 (biomimetički peptid od 4 aminokiseline), Trifolium Pratense Flower Extract (ekstrakt crvene djeteline), Biotinoil Tripeptid-1 (biotin u kombinaciji s GHK peptidom), Natrijev hijaluronat (hijaluronska kiselina), Levulinska kiselina(antibakterijsko prirodno podrijetlo), natrijev levunat (antibakterijsko prirodno podrijetlo),  natrijev hidroksid (podešivač pH), fitinska kiselina (sekvestrant), dekstran (ovlaživač prirodnog podrijetla).

 

 

30 ostali proizvodi u istoj kategoriji:

Prethodni
Slijedeći