Rasprodaja !
Aminokiseline BCAA 2:1:1

Aminokiseline BCAA 2:1:1

11,60 € / 87.4 kn

umjesto 14,50 €

Rasprodaja ! -20%

BCAA 2:1:1 suplementi su dodatak prehrani koji potiče rast čiste nemasne mase i povećava učinkovitost treninga ili vježbe. Osigurava esencijalne aminokiseline razgranatog lanca (BCAA), L-leucin, L-valin, L-izoleucin, u optimalnim omjerima, i vitamin B6 za snažan sinergistički učinak.

Više detalja

BCAA smanjuju razinu serotonina i zatvaraju ulazak triptofana u mozak kako bi spriječili umor. L-leucin, L-valin i L-izoleucin imaju veliku energizirajuću moć i nadopunjuju se kako bi pružili maksimalan učinak moći i snage.

Aminokiseline su neophodne za rast mase i popravak mišića, kao i za poboljšanje performansi, povećanje izdržljivosti i ubrzanje oporavka. Optimalni omjeri esencijalnih aminokiselina u formuli sinergijske snage omogućuju proširenje prednosti u povećanju mase i snage na treninge.

L-leucin povećava proizvodnju hormona rasta, održava mišićnu masu, potiče sagorijevanje masti i zajedno s L-izoleucinom i L-valinom povećava energiju, izdržljivost i daje dodatnu dozu energije mišićima. Ova aminokiselina je vrlo važna za sintezu proteina, neophodna je za izgradnju mišića nakon intenzivnog treninga i pojačava metabolizam za sagorijevanje visceralne masti, masnoće koje je teže ukloniti, uz balansiranje šećera u krvi.

L-valin sprječava katabolizam, dajući energiju mišićima tijekom treninga i potiče pozitivnu ravnotežu dušika. Kako L-Leucin pomaže u održavanju ravnoteže šećera, ali također ima veliku moć regeneracije mišićnog tkiva i ubrzavanja oporavka od rana i trauma. Ova esencijalna aminokiselina pruža mnoge druge prednosti jer povećava otpornost tijela na stres, poboljšava san, poboljšava raspoloženje i štiti jetru i žučni mjehur.

L-izoleucin puni energiju i ubrzava oporavak, također je potreban za proizvodnju hemoglobina i regulaciju šećera. Ova aminokiselina poznata je po svojoj moći sagorijevanja masti jer povećava bazalni metabolizam, učinkovita je u uklanjanju masnih naslaga, kao i u uklanjanju tjelesne masnoće i promicanju mišićnog razvoja čiste mase. Izoleucin je također zaštitnik srca i krvnih žila koji jača srce i sprječava srčane bolesti.

Ovaj dodatak obogaćen je vitaminom B6, koji djeluje sinergistički s BCAA za povećanu metaboličku snagu. Vitamin B6 potiče djelovanje steroidnih hormona, sprječava umor, pospješuje metabolizam, poboljšava kognitivne funkcije, jača imunološki sustav i poboljšava raspoloženje.

*Sniženje zbog promjene prodajnog asortimana. Ponuda vrijedi do isteka zaliha na skladištu. Ograničene količine.

30 ostali proizvodi u istoj kategoriji:

Prethodni
Slijedeći